Historien

Restaurant Garden er drevet af Marie og Adrian, som mødte hinanden på den Københavnske madscene. Med en fælles passion for god mad lavet helt fra bunden besluttede de sig i 2017 at åbne deres første restaurant sammen. Maden har altid været i centrum i Maries liv. Lige fra hun var lille har hun plukket grøntsager og krydderurter i urtehaven på familiens gård på Fyn og tilberedt de friske råvarer sammen med resten af familien. Det er denne stemning af at nyde et øjeblik sammen med mennesker, man holder af, som Adrian og Marie ønsker at give videre til deres gæster.

I dag leverer familiegården råvarer til restauranten i form af friskopgravede danske kartofler og grøntsager, som Adrian og Marie også selv sylter, ligesom blomsterne på bordene er derfra. Som et lille kuriosum leverer familiegården også til Amalienborg, så på Restaurant Garden spiser du måske de samme nye kartofler som Dronningen.

Familien i fokus

Familien er en stor del af Restaurant Garden. Både Adrians mor, Maries mor og stedfar hjælper til i restauranten, mens Maries far har lavet de unikke borde i restauranten. Som gæst mærker man tydeligt denne specielle stemning, som en familiedrevet restaurant skaber.

​+ 45 77 77 36 36
restaurant@sazio.dk
Halmtorvet 36, kld., KBH V.

Follow us on: