Frokost

kl. 12.00 – 17.00 lørdag & søndag

Snacks & tapas

Vores tapasbrætter serveres med vores hjemmebagte brød


  • Små lækkerier

    Saltede mandler, oliven, snackpølser   pr. stk… 45,-  // mix’en… 95,-

    Sortfodsskinke med olivenolie, balsamico og brød… 115,-

    Trøffelchips… 55,-   

  • Den lette tapas
    115 kr.

    2 velsmagende oste, 2 slags charcuteri med dejligt tilbehør

  • Den store tapas
    165 kr.

    3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør

  • Den lækre tapas
    195 kr.

    Laks, svampe mix , 3 velsmagende oste, 4 slags charcuteri med dejligt tilbehør

Smørrebrød

Vi anbefaler 3 stk. pr. person


  •  

    SMØRREBRØD

     

    1 stk. 75,-   2 stk. 145,-    3 stk. 195,-    per. pers

     

    1. Sild med sennep mayo, skalotteløg, porrefrit

          Herring, mustard mayo, leek fritters, shallots

     

    1. Rimmet laks, rygeost, salat, dressing

          Cured salmon, smoked cheese, salad, dressing

     

    1. Oksetatar, teriyaki, kinaradise, wasabipulver

         Beef tartar, teriyaki, radish, wasabi powder

     

    1. Blandet svampe, purløg, sprøde kapers

          Mixed mushrooms, chives, crispy capers

     

    1. Hønsesalat, bacon, syltede gule beder

          Chicken salad, bacon, pickled yellow beets

Ala Carte


  • Forretter

    Grønne asparges med agurk, citrusvinaigrette, parmesan, sprøde kapers, rucola og persille… 110,-

    Rødbede rimmet laks med sprød hjertesalat, rygeost, sennepsfrø og rugbrødschips… 110,-

    Lun dampet rødtunge med gulerod, timian, citrus, ristet mandel og muslingesauce … 125,-

    Dansk øko oksetatar med teriyaki, æggeblomme, sesam, lemonmayo, sprødt, kinaradise og wasabipulver… 120,-

    Stracciatella di bufala serveret med østershatte, pistacie og purløgsolie… 110,-

  • Hovedretter

    Lammeculotte med kejserhatte, shiitake svampe, tomat og hvidløg, serveret med sauce og oregano… 225,-

    Hjemmelavet vegetar svampebøf, skalotteløgspure, pak-choi, savoykål og romanesco serveret med sauce og salvie… 195,-

    Frisklavet linguine med squash, artiskok, basilikum, hvidløg, chili, parmesan og ristede pinjekærner… 195,-

    Ribeye 275 gr., med skalotteløgspure, pak-choi, savoykål og romanesco serveret med sauce og salvie… 325,-  

    ​Dagens fangst serveret med safransauce, spinat, hvide asparges, syltede gule beder og sprød palmekål… 225,-

Ost & desserter


  • Ost
    3 stk. 95 kr. | 5 stk. 150 kr.

    Udvalg af oste med sødt-syltede valnødder, kompot og hjemmelavet knækbrød

  • Desserter

    Chokoladefondant, sorbet og krystalliseret hvid chokolade… 85,-

    Jordbær, vandbakkelser, hvid chokoladecreme og saltkaramel… 85,-

     Marengs, rabarberkompot og mazarin… 85,-

​+ 45 77 77 36 36
restaurant@sazio.dk
Halmtorvet 36, kld., KBH V.

Follow us on: